HOSPICE Angelus Moldova a organizat cea de-a 7-a ediție a Balului Anual de Caritate HOSPICE Angelus, cu genericul „Once Upon a Time”, în data de 14 mai 2016, la Radisson Blu Leogrand Hotel.

Balul Anual de Caritate HOSPICE este cel mai important eveniment de caritate al anului. Aceste eveniment și-a propus să combine într-o manieră delicată colectarea de fonduri și ridicarea gradului de comunicare cu privire la nevoia acută de servicii de îngrijire paliativă printr-un eveniment cultural și elegant.

La acest eveniment au participat peste 220 de persoane din mediul diplomatic și de afaceri, atât din Moldova, cât și de peste hotare. Costul unui bilet a fost de 90 EUR, iar în urma vânzării acestora și a donațiilor ce urmează a fi incasate pentru licitațiile din cadrul evenimentului, ne așteptăm să colectăm 32.000 EUR, fonduri ce vor merge direct spre asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv, avansat și cu un prognostic limitat de viață.

Cea de-a 7-a ediție a Balului Anual de Caritate a fost organizat cu sprijinul BC Moldova Agroindbank, Vinăriei „Purcari”, Radisson BLU Leogrand Hotel, Raiffeisen Leasing, Grawe Carat – Agenție de asigurări, Novatech Mall, Petrom, Magenta Consulting, Trigor AVD, Media Show Grup. Partener media general – TVR Moldova.

HOSPICE Angelus Moldova este principalul furnizor de îngrijiri paliative din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional adulţilor şi copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv şi cu un prognostic limitat de viață. În anul 2015 mai mult de 2300 de persoane au găsit alinare și confort alături de HOSPICE Angelus