Cât durează o viață? Fiecare o are, pe cât de scurtă, pe atât de semnificativă. Suntem niște stele printre alte milioane de stele doar că în fiecare minut ne pierdem una pe alta. Stele sunt și pacienții HOSPICE Angelus, fiecare luat în parte, de la copil la adult. Stele a căror dorință de a zâmbi, a cunoaște lumea, a petrece mai mult timp cu cei dragi, a savura frumusețea înfloritoare a primăverii este, pe zi ce trece, mai puternică, dar a căror lumină nu mai strălucește la fel de puternic ca odinioară.

Prin unificarea eforturilor ne stă în putință să schimbăm lumea, să împărtășim vise, să dăruim zâmbete, clipe de neuitat, să dăruim o rază de lumină celui care are nevoie de ea.

Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, HOSPICE Angelus – primul centru de îngrijire paliativă din Chișinău lansează campania “DĂRUIEȘTE O RAZĂ DE LUMINĂ”

Martisorul sperantei

Fundația Filantropică Medico-Socială “Angelus Moldova” (denumirea scurtă Hospice Angelus) este principalul furnizor de servicii de îngrijire paliativă specializată, destinată copiilor și adulților care suferă de maladii incurabile, progresive și avansate, cu pronostic limitat de viață (sub 12 luni).

Viziunea ”Hospice Angelus” este ca toţi pacienţii cu boli incurabile şi în stadiu avansat trebuie să beneficieze de servicii de îngrijire paliativă calitative.

Misiunea ”Hospice Angelus”  este îmbunătăţirea calităţii vieţii bolnavilor de cancer şi alte maladii incurabile, prin oferirea suportului medical, social şi psiho-emoţional.

Organizația este formată din: departamentul administrativ, departamentul de fundrasing și departamentul medical, care prestează servicii de:

  • Îngrijire Paliativă la domiciliu destinată adulților;
  • Îngrijire Paliativă la domiciliu destinată copiilor;
  • Îngrijire Paliativă la domiciliu destinată pacienților cu HIV/SIDA;
  • Stomaterapie

Serviciile oferite de către Hospice Angelus sunt în totalitate GRATUITE, pe parcursul anului 2016 fiind deserviți  peste 2500 pacieți. Pentru a-și îndeplini misiunea Hospice Angelus mizează pe suportul companiilor și donatorilor individuali, care doresc să susțină activitățile fundației.

Unul din cele mai importante evenimente organizate cu acest scop este Balul anual de Caritate, la care participă personalități din mediul diplomatic, oameni de afaceri, artiști și oameni cu inimă mare, care nu sunt indiferenți de cauza Hospice.

În acest sens vrem să aducem mulțumiri sponsorilor noștri de aur: Kaufland, Moldova Agroindbank și Purcari.

Le mulțumim și le suntem recunoscători sponsorului de argint: Raiffeisen Leasing și sponsorului de bronz: Sudzucker Moldova.

Aceste companii donatoare au contribuit enorm prin gestul lor la asigurarea confortului și diminuarea durerii pacienților Angelus Moldova.

În acest an Balul de Caritate a ajuns la cea de a 8-a ediție și are ca tematică stilul anilor ’50-’60 :„Twist and Rock’n’Roll”. Evenimentul va avea loc în data de 12 mai, cu începere de la orele 18:00, la Radisson BLU Leogrand Hotel.

Doritorii de a acontribui la susținerea misiunii Hospice Angelus, prin participarea la acest eveniment de amploare, pot contacta organizatorii pentru mai multe detalii.

poster iunie quiz night

Gaseşte evenimente noastre (trecute sau viitoare) pe Facebook

Oamenii sunt îngrijiţi de oameni cu ajutorul oamenilor
Aşa s-ar explica relaţia dintre pacienţii noştri, echipa Hospice „Angelus” şi toţi cei ce ne susţin. Le suntem recunoscători donatorilor, sponsorilor, celor care găzduiesc boxele pentru donaţii şi tuturor persoanelor care contribuie într-un fel sau altul la munca noastră.

Parteneri HOSPICE

Aici sunt evenimentele şi campaniile care am făcut în ultimii anii: