Banner_for_FB

Descoperă mai multe despre echipa de alergători HOSPICE şi ce ne propunem la Maratonul Internaţional din Chişinău 2016!

support_team_hospice_ro

Maratonul Internaţional din Chişinău începe în:

De ce alergăm pentru HOSPICE?

În 2014, 25.597 de persoane au avut nevoie de îngrijiri paliative în Republica Moldova, însă cei care au beneficiat de ele au fost doar în jur la 2000. Multe persoane în stadiu avansat/terminal de boală sunt lăsaţi singuri, fără speranţă, fără grijă, fără demnitate. Mai mult decât atât, boala nu dăunează doar persoanei care suferă de ea, ci şi membrilor familiei sale, care foarte des se simt disperaţi şi neajutoraţi confruntându-se cu asemenea împrejurări.

Pe parcursul a mai mult de 15 ani, HOSPICE Angelus a fost o sursă de speranţă pentru cei care în fiecare zi se confruntau cu durere şi suferinţă, oferindu-le servicii de îngrijire paliativă. Misiunea noastră este să îmbunătăţim calitatea vieţii pacienţilor care suferă de cancer sau alte boli incurabile prin ajutor medical, social şi psiho-emoţional, oferindu-le autonomie, confort şi demnitate. În 2015, mai mult de 2200 de pacienţi au găsit alinare şi susţinere datorită fundației HOSPICE Angelus.

Toate serviciile sunt oferite gratuit pentru beneficiarii HOSPICE şi ne bazăm pe susţinerea întregii societăţi pentru a putea ajuta copiii şi adulţii cu boli incurabile. Suntem foarte recunoscători susţinătorilor şi donatorilor noştri, care ne-au fost alături de-a lungul anilor şi ne-au ajutat în îndeplinirea misiunei noastre. Vă încurajăm să deveniţi parte a familiei HOSPICE, participând la Maratonul Internaţional din Chişinău sau susținându-i pe alergătorii noștri printr-o donaţie, iar toţi banii colectaţi vor merge spre asigurarea continuităţii serviciilor de îngrijiri paliative pe care le oferim.

Anul trecut, la prima ediţie a Maratonului Internaţional din Chişinău, 5 dintre susţinătorii noştri au fost în echipa HOSPICE. Anul acesta, invităm câţi mai mulţi doritori să alerge pentru cauza noastră.

  • Implicarea ta va ajuta 2000 de copii şi adulţi, care suferă de boli incurabile, să primească îngrijiri paliative oferite de echipa noastră medicală.
  • Fondurile colectate vor asigura furnizarea serviciilor de îngrijire paliativă gratuită pacienţilor noştri.
  • Vei promova un mod de viaţă sănătos şi vei contribui la vitalitatea societăţii civile din Moldova.
  • Valeriu_RunForHOSPICE


Înregistrează-te şi aleargă pentru HOSPICE

  • Completează formularul de înregistrare. Din păcate, înregistrarea s-a închis.
  • Strânge un minimum de 100 euro pentru cauza HOSPICE! Fii mândru de faptul că alergi pentru HOSPICE şi spune tuturor despre această decizie! Vei ajuta pacienţii noştri ce suferă de boli incurabile, precum şi familiile acestora, să îmbunătăţească calitatea vieţii lor.
  • Distrează-te şi simte-te bine alături de noi! Fii sigur că fiecare pas făcut de tine în cadrul maratonului ne aduce mai aproape de cei ce au nevoie de ajutorul nostru!

Alege cea mai bună cursă pentru tine!

FUN RUN

CURSA 10KM

SEMIMARATON

MARATON

3km
10km
21km
41,2km

Cursa perfectă pentru începătorii care doresc să participe!

Cursa pentru cei care doresc să petreacă o dimineaţă specială de duminică făcând jogging!

Cursa ideală pentru alergătorii care pot parcurge distanţe mai lungi!

Maratonul complet pentru alergătorii experimentaţi şi ambiţioşi!

Din păcate, înregistrarea s-a închis. Susţine Echipa HOSPICE!

Echipa HOSPICE

Fă cunoştinţă cu alergători noştri!

Distribuie![simple-social-share]

NU VEI ALERGA ÎN ACEST AN?

Chiar dacă nu vei lua parte în cursa din acest an, te invităm să te alături cauzei HOSPICE şi să susţii alergătorii noştri printr-o donaţie online pe pagina noastră pe Ammado. Poţi face o donaţie şi prin transfer bancar sau venind la biroul nostru (str. Alexei Mateevici 46). Vă aşteptăm pe toți pe 17 aprilie la stand-ul nostru pentru a-i încuraja pe alergătorii HOSPICE!
DONEAZĂ

Partenerii noştri


»»» Dacă doriţi mai multe informaţii despre HOSPICE Angelus, aici puteţi să găsiţi raporte anuale noastre: «««